Author Topic: Skill Reset  (Read 74 times)

Offline Falken

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Rep: 0
  • Location: Florida
    • View Profile
Skill Reset
« on: June 11, 2011, 06:18:02 am »
!WARNING I TRIED TO MAKE IT VERY SIMPLE!
Did you level up a certain skill by accident and it?s just driving you crazy?  (I know I have and it sucks)
Well instead of bothering the owners, admins, and mods of your tragic incident.
How about a ::command?

Example 1:
           ::resetskill (Skill Name Here)          BAM! It?s at zero, no more worries.
And you only get to reset the skill level to 0 (if you don?t want reset to 0, then you just reset to 0 and level it up yourself)

Example 2: 
             There should be an option when you go to the skill tab just right click any skill and click reset.             
BAM! AGAIN it?s at zero, no more worries.

Benefits
We all know that everyone makes mistakes and it would just make the server well?? a happy server }:D> with no feeling of regrets! Fill free to comment this suggestion.         ^_^

Share on Facebook Share on Twitter


Offline Faggot

  • Proud Owner.
  • Active Member
  • *
  • Posts: 188
  • Rep: 19
    • View Profile
    • Forbiddenscape
Re: Skill Reset
« Reply #1 on: June 11, 2011, 06:23:35 am »
#2 would be almost impossible if coded from server and client which would create lag.


#1, we might try it. Just depends on what we converse.




Click on them to vote for us!

Offline Crystal

  • Administrator
  • Newbie
  • *
  • Posts: 28
  • Rep: 53
  •  ♥
  • Location: No.
    • View Profile
Re: Skill Reset
« Reply #2 on: June 11, 2011, 09:01:23 pm »
#2 I've seen Ruben add to his server.

It's been on alot of other servers to.

So it's not impossible =P

I could just get Kaden/Katelyn for you if you need it.

Offline Faggot

  • Proud Owner.
  • Active Member
  • *
  • Posts: 188
  • Rep: 19
    • View Profile
    • Forbiddenscape
Re: Skill Reset
« Reply #3 on: June 11, 2011, 09:07:13 pm »
I know, but we need the client so it would make more lag.


So I don't know.


We will add the command resets though.

Click on them to vote for us!